Ik heb in juli 2009 mijn opleiding Muziektheater aan het Conservatorium in Arnhem afgerond met de solovoorstelling ‘In de hoofdrol’. Mijn hoofdvakken waren Zang en Acteren.

Ik heb zanglessen gevolgd bij onder andere; Harry van Berne, Hans Scholing, Jimmy Hutchinson en Anne-Marie Speed.

In juni 2008 heb ik tijdens de Kunstnacht in Arnhem de ‘Runner Up’ prijs gekregen voor aanstormend talent, met een korte solovoorstelling met uitsluitend repertoire van Nederlandse bodem.

Vlak na mijn afstuderen in 2009 heb ik de rol van Corneel gespeeld in de nieuwe familiemusical ‘De geheime tuin’ in het M-lab te Amsterdam. ( Joop van den Ende Foundation)  Een voorstelling onder regie van Koen van Dijk met muziek gecomponeerd door Paul de Munnik van het bekende duo Acda en de Munnik.

In 2010 ben ik opnieuw te zien geweest in het M-lab, ditmaal in de nieuwe familiemusical, ‘Krabat’, naar het bekende jeugdboek, ‘Krabat en de meester van de zwarte molen’. In deze voorstelling heb ik de titelrol Krabat gespeeld.

Tussen 2008 en 2013 heb ik bij muziektheater ‘De Plaats’ uit Arnhem verschillende voorstellingen in Arnhem en door het hele land gespeeld. Hier ben ik onder andere solist geweest in de Opera ‘Zeker Weten’ ter ere van voormalig Koningin Beatrix.

In het voorjaar van 2017 ben ik te zien geweest in The Passion, passie voor pasen in Oss. Hier heb ik de rol van Petrus gespeeld.

PassievoorPasen2017-10

Als docent ben ik sinds 2007 actief bij meerdere muziekscholen in het land. Waar ik onder andere privélessen geef, en musical- en muziektheater klassen verzorg.

Als zangdocent heb ik ook op verschillende basis en middelbare scholen en op ROC’s zanglessen en workshops gegeven. Hier heb ik me met name gespecialiseerd in musical, pop en kleinkunst.